HUR LÄNGE HÅLLER 3D ÖGONBRYN?


Även om ögonbryn gjorda med Nano Brows / Hair Stroke by Machine håller sig skarpa och tydliga lite längre än Microblading så ska semitatuering inte hålla för länge. Det är ett tecken på att pigmentet gått för djupt. Vi brukar säga att det ungefär håller 6-18 månader, men resultatet kan variera från person till person beroende på hudtyp, skötsel och livsstil m.m.
HUR LÅNG TID TAR EN 3D ÖGONBRYNS BEHANDLING?


En behandling tar ca 3-4 timmar
GÖR EN BEHANDLING MED NANO BROWS/ HAIR STROKE BY MACHINE ONT?


Maskinens nål är väldigt tunn och det gör inte speciellt ont. Vissa upplever att det svider eller bränner lite och man kan även använda bedövning under behandlingen. Vi brukar använda en kräm som heter EMLA som man kan köpa receptfritt på apotek. Se till att läsa innehållsförteckning och biverkningar innan ni använder den.
VAD SKA JAG TÄNKA PÅ INNAN JAG KOMMER TILL ER?


Innan behandlingen ska man ha läst igenom restriktionerna som gäller för en behandlingen. Det är vissa mediciner, vitaminer och oljor som kan påverka resultatet. Man får inte helller dricka alkohol dagarna innan, man bör undvika att boka behandlingen under menstruations-perioder samt se till att man har förkylning eller influensa symptom.
GÖR NI MICROBLADING?


Nej, vi gör en ny metod av semitattuering som använder maskin istället för manuella verktyg. Den här metoden är bättre för huden och får därför bättre resultat samt smidigare läkningsprocess.

BackgroundTest_4.png

Frequently Asked Questions